Om feriehusene   Tildeling 2014   Tildeling 2015   Tildeling 2016   Tildeling 2017

Søg gratis feriebolig hos Lions

Lions i Bramdrupdam og Kolding afvikler hvert år en række arrangementer. Overskud går ubeskåret til velgørende formål, bl.a. til drift af handicapvenlige ferieboliger ved Henne Strand og på Aarø.

Ferieboligerne kan tildeles handicappede, ikke formuende pensionister og institutioner for de samme grupper. Alternativt til familier der af andre årsager ellers ikke har mulighed for at komme på ferie.

Hvert år får 15-20 institutioner og familier tildelt en uges ferie i en gratis feriebolig.
Ferieboligerne er ældre- og handicapvenlige med mulighed for lift. De er udstyret med al nødvendigt køkkengrej, puder, dyner mv.

Man skal selv klare transporten til feriehuset, ligesom forplejning og strømforbrug er for egen regning. Af hensyn til allergikere er det ikke tilladt at medbringe husdyr.

Større grupper på 8-9 personer kan også søge, idet der i flere uger er mulighed for to ferieboliger på Aarø. Udlånsperioden for Lions ferieboliger begynder i marts og slutter i november måned.

Hvis du er interesseret i en gratis feriebolig, skal du senest i slutningen af februar sende en ansøgning til:

Lions Ferieboliger
Peder Pedersen

c/o Beierholm
Birkemose Allé 19, 6000 Kolding

E-mail: ppe@beierholm.dk

Mærk kuvert/mail "Feriebolig"

Ansøgningsskemaet kan hentes ved at klikke her: Ansøgningsskema

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark