Gevinstliste 2017

I 2010 introducerede Lions Clubberne i Kolding og Bramdrupdam et nyt 100% lokalt forankret julelotteri.

Lions Clubbernes store julelotteri er en begivenhed, som de feste kender og føler stor sympati for. Overskuddet går ubeskåret til humanitære formål. Ved at støtte Lions Clubbernes hjælpearbejde er man med til at højne livskvaliteten for mange medborgere, der har det svært. Igennem de seneste år har vi på lokalt plan været i stand til at hjælpe medborgere, der har behov for særlig støtte og hjælp. Det har bl.a. været økonomisk støtte til ældre på plejehjem, psykisk svage, handicappede og børn af forældre med alkohol- og stofmisbrug. Overskuddet gør det også muligt hvert år at sende 20 familier fra Kolding-området på en uges ophold i en feriebolig ved Henne eller på Årø. Det er familier, hvor handicap eller alvorlig sygdom er en svær belastning. Endvidere går en større del af overskuddet til det kommende julemærkehjem i Kolding.

Lodsedlen er som en kuvertlodseddel, og ved at åbne kuverten, kan man straks se, om man har vundet en af de mere end 1.150. fine gevinster, som vore sponsorer har stillet til rådighed for lotteriet. Der er mindst 1150 præmier til en værdi af mindst 155.000, - kr. og vinderchancen er på hele 16%. På lodsedlen kan man straks se, om man har vundet én af de mange fine gevinster som vore lokale sponsorer har stillet til rådighed for lotteriet.

Lodsedlerne vil blive solgt lokalt i Kolding Kommune - via bl.a.

- forretninger Liva og Føtex

- skoleelever

- foreninger

Lodsedlen koster 20,00 kr.

Klik her for at se gevinstlisten 2017