Uddeling af donationer i anledningen af Lions Koldings 50 års jubilæum.

Disse donationer blev uddelt ved receptionen i Riddersalen på Koldinghus fredag d. 22. november 2013:

1, Signe Bech-Hviid - er en ung pige på 8 år, som er født døv.

Signe har fået indopereret kunstig hørelse på begge ører og er integreret i en normal 2. klasse på Eltang Centralskole. Meget fravær i de første år p.g.a. mange operationer har medført, at Signe har et stort sprogligt efterslæb. Pengene skal bruges til en computer til brug for specielle programmer for at øve udtalelse, hørelse og forståelse i håb om, at hun kan fastholde sin skolegang i en normal klasse.

Lions Club Kolding donerer kr. 10.000,-

2, Folkekøkkenet.

Folkekøkkenet, som er et fast holdepunkt for mange af vores svage medborgere, har et ønske om at forbedre faciliteterne til glæde for de daglige brugere. Donationen går til indretning af et nyt aktivitetsrum bagerst i huset og lederen John Pichard Christensen sørger for indkøb af udstyr og inventar til det nye aktivitetsrum.

Lions club Kolding donerer kr. 15.000,-

3, Centervej Bramdrupdam Bofællesskaber.

Centervej, som er et bofællesskab for 40 udviklings hæmmede med psykisk og fysisk handicap i Bramdrupdam, søger om hjælp til særlige bænke- og bordesæt, der er velegnede til personer, der er motorisk ustabile. Samtidig søges om hjælp til forskelligt andet udendørs udstyr blandt andet natur musik instrumenter og 2 grill.

Lions Club Kolding donerer kr. 25.000,-

4. Projektet "Gademix" Værested for unge i Kolding.

Værestedet Gademix er et socialt værested for børn og unge imellem 8 og 16 år. Mellem 30 - 40 børn og unge bruger jævnligt Gademix, hvor formålet er at opbygge en positiv kontakt til en gruppe børn og unge, som det ellers kan være svært at etablere kontakt til.  Værestedet Gademix har ansøgt om donation til indkøb af 2 nye computer med diverse udstyr og tilbehør til glæde for brugerne af værestedet og til afløsning af de nuværende gamle og nedslidte computere, som Lions i øvrigt også gav tilskud til for år tilbage.

Lions Club Kolding donerer kr. 25.000,-

5. Brunebjerg Bosted for 20 udviklings hæmmede.

Søger om midler til indkøb af virtuel motionscykel. Bostedets beboere vil med den virtuelle motionscykel få oplevelsen af at cykle rundt ude i naturen. Vi ved alle hvor dejligt det er og nu får også disse mennesker mulighed for at få oplevelsen.

Lions Club Kolding donerer kr. 35.000,-

Vi har nu i dag uddelt donationer for i alt kr. 110.000,00 og ønsker alle modtagere tillykke med donationen.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark