Hjem - Lions Kolding

Ferieboliger

Her finder du oplysninger om Lions Ferieboliger, og hvordan der kan søges.
Søg senest 23/2 2024.

Klik i nedenstående link, udskriv og udfyld ansøgningsskemaet og send det til feriehusudvalget - gerne via mail

Har du brug for yderligere oplysniger om Lions Ferieboliger, så kontakt:
Peder Pedersen
ppe ved beierholm prik dk
eller ring på 5362 0069

Søg gratis feriebolig hos Lions

Lions i Bramdrupdam og Kolding afvikler hvert år en række arrangementer og   overskuddet herfra går ubeskåret til velgørende formål, bl.a. til drift af handikapvenlige ferieboliger ved Henne Strand og på Aarø.

Ferieboligerne kan tildeles handicappede, ikke formuende pensionister og institutioner for de samme grupper. Alternativt til familier med børn, der af andre årsager, f.eks. økonomiske, ellers ikke har mulighed for at komme på ferie.

Hvert år får 14 – 20 institutioner og familier i Kolding Kommune tildelt en uges ferie i en gratis feriebolig.
Ferieboligerne er ældre- og handicapvenlige med mulighed for lift. De er udstyret med al nødvendigt køkkengrej, puder, dyner mv.

Man skal selv klare transporten til ferieboligen, ligesom forplejning og strømforbrug er for egen regning. Af hensyn til allergikere er det ikke tilladt at medbringe husdyr.

Større grupper på 8-9 personer kan også søge, idet der i flere uger er mulighed for to ferieboliger. Udlånsperioden for Lions ferieboliger begynder medio marts og slutter i november måned.

Hvis du er interesseret i en gratis feriebolig, skal du senest 16. februar sende en ansøgning til:

Lions Ferieboliger
Peder Pedersen
c/o Beierholm
Birkemose Alle 27-29
6000 Kolding

E-mail: ppe ved beierholm prik dk

Mærk kuvert/mail "Feriebolig"

Ansøgning til Lions gratis ferieboliger

Navn:_____________________________________________________________

Adresse:___________________________________________________________

Postnummer:_________                        By:______________________________