Hjem - Lions Kolding

Ferieboliger - nyhed

Her finder du oplysninger om Lions Ferieboliger, og hvordan der kan ansøges.

Klik i linket, udskriv og udfyld ansøgnigsskemaet og send det til klubben - gerne via mail:

Søg senest 23/2 2024.

Søg gratis feriebolig hos Lions

Lions i Bramdrupdam og Kolding afvikler hvert år en række arrangementer og   overskuddet herfra går ubeskåret til velgørende formål, bl.a. til drift af handikapvenlige ferieboliger ved Henne Strand og på Aarø.

Ferieboligerne kan tildeles handicappede, ikke formuende pensionister og institutioner for de samme grupper. Alternativt til familier med børn, der af andre årsager, f.eks. økonomiske, ellers ikke har mulighed for at komme på ferie.

Hvert år får 14 – 20 institutioner og familier i Kolding Kommune tildelt en uges ferie i en gratis feriebolig.
Ferieboligerne er ældre- og handicapvenlige med mulighed for lift. De er udstyret med al nødvendigt køkkengrej, puder, dyner mv.

Man skal selv klare transporten til ferieboligen, ligesom forplejning og strømforbrug er for egen regning. Af hensyn til allergikere er det ikke tilladt at medbringe husdyr.

Større grupper på 8-9 personer kan også søge, idet der i flere uger er mulighed for to ferieboliger. Udlånsperioden for Lions ferieboliger begynder medio marts og slutter i november måned.

Har du brug for yderligere oplysniger om Lions Feriehuse, så kontakt:
Peder Pedersen
ppe ved beierholm prik dk
eller ring på 5362 0069